Gazdaságuk elsősorban sajtgyártással foglalkozik. Természetes körülmények között az év nagy részében legelőn tartott kecskék és tehenek tejét dolgozzák fel, több mint tíz év alatt kialakult receptúrájuk és sajtkészítési eljárásuk alapján, mely az egyediségét is adja. Kecskesajtjaik félkemény, akár grillezhető sajtok, melyek különböző fűszerezéssel kaphatóak (borsos, oregánós, fokhagymás, mákos, diós, stb.),valamint kis mennyiségben több hónapos, akár éves érlelésű sajtot is tudnak kínálni az érett sajt kedvelőinek. Tehénsajtjuk félkemény trappista jellegű, natúr és füstölt változatban árulják. Túrójuk kellemesen savanykás, krémes állagú, gyümölcsjoghurtjaikban a gyümölcsíz minden esetben frissen készül, probiotikus natúr joghurt hozzáadásával. Gazdaságuk eddig teljesen önerőből épült és fejlődött, mind az állattartás mind a termékfeldolgozás terén.