Kecskemét a Homokhátság központja, gyümölcstermesztése, mintegy ezer éves múltra tekint vissza. A Kujáni családi gazdaság megalakulásakor célul tűzte ki az erre a tájra jellemző csonthéjas kultúrák és a szőlő termesztését. A megtermelt gyümölcsöt friss áruként és feldolgozott formában értékesítik. Nagyszüleik eredeti receptjei alapján készítik termékeiket a válogatott legjobb minőségű, a tájra jellemző íz és zamatanyagokat tartalmazó gyümölcsökből. Az előállított termékek: kajszibaracklekvár, szilvalekvár, meggylekvár, valamint aszalványok és 100%-os tájra jellemző gyümölcslevek. Külön termékcsaládot képvisel az almachips, melyhez az alapanyag szintén integrált gazdaságokból származó édes sárga és piros héjú almák. A szárítás során nem használnak fel sem mesterséges színezőanyagot, tartósítószert, sem cukrot. .A saját termékeik kóstoltatását és értékesítését a tanyájukon megrendezett szakmai és turisztikai rendezvényeken tartják. Létrehoztak egy tájra jellemző tanösvényt, ahol óvodásoktól az egyetemistákig, valamint magyar és külföldi turisták számára igyekszenek betekintést nyújtani a gazdálkodásba és a termékfeldolgozásba.