Fülöp Erika szülei fiatal gazdálkodóként szinte mindennel foglalkoztak. Édesanyja tovább gondolta a sokarcú zöldség értékesítést, és belekezdett a savanyításába. Ma már édesanyjával ketten végzik a teendőket, így immár harminc éve őstermelőként árulja a saját termesztésű alapanyagokból készült savanyúságokat a kecskeméti piacon. Családi hagyománynak számító recept alapján készítik a savanyú káposztát, amelynek termelése és előállítása a Kecskemét határában található lakóhelyükön történik. Az alapanyagokon nagyon sok múlik, ezért a felhasználásra kerülő zöldségeket, melynek nagy része káposzta, egy holdnyi területen maguk termelik. Savanyított formában kínálnak még gyümölcsöket is, mint például a dinnye és a szilva. Fő termékük azonban a leginkább keresett savanyított káposzta, amelyet legyalulva kb. 20 Celsius fokon, két hónapig is érlelnek. Nem alkalmaznak tartósítószert, kizárólag sót, szemes borsot, babérlevelet, köménymagot és csöves édes fűszerpaprikát használnak fel a gyártási folyamat során. Saját üzemükben évente körülbelül 15-20 tonna káposztát savanyítanak meg, de mellette egyéb savanyúság különlegességeket is készítenek. Standjukon hangsúlyt fektetnek arra. hogy savanyúságaikat vidám kreációkkal kínálják vevőiknek.
Rendszeres résztvevői a különböző rendezvényeknek, élelmiszer kiállításoknak.